понеділок, 6 березня 2023 р.

 

Сучасні письменники – сучасним дітям

Сьогодні в Україні видається величезна кількість прекрасних дитячих книжок. Старі добрі казки, нові історії про улюблених героїв, яскраві перевидання дитячої класики з сучасними ілюстраціями – безліч українських дитячих книг тільки й чекає свого часу, щоб порадувати юного читача.

Як вибрати цікаву книжку українською мовою, добру, захоплюючу або смішну? На яких сучасних дитячих українських письменників варто звернути увагу? Про все це дізнались учні 7-А класу Кельменецького ліцею-опорного закладу (класний керівник Дана Крива) з розповіді провідного бібліотекаря Марії Таран, які завітали на читацький інтелект-вояж «Сучасні письменники – сучасним дітям».

На сьогоднішній день сучасна українська література активно розвивається. Постійно на літературному небосхилі спалахують нові імена, виходять з друку нові книги. Тільки б встигати прочитати все те, що пишуть сучасні автори для вас.





                     Чекаємо на вас для зустрічі з новою книгою.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...