пʼятниця, 3 березня 2023 р.

 

                              Співці душі людської       

 

                                                                        …знать од Бога і голос той,

                                                                                      і ті слова ідуть меж люди.

                                                                                                             Т.Шевченко

    Сьогодні, 3 березня, свято людей, які змінюють нас з вами, - Всесвітній день письменника. Гарно все-таки нам День письменника випадає – посередині між днями народження двох геніїв, Лесі Українки й Тараса Шевченка.

    Цей день – не тільки професійне свято митців пера. У цей день закликають не забувати про те, що письменницька праця має нести правду і захищати свободу слова. Завдання бібліотек донести до читача культурні надбання краю та світового письменства.

   Працівники Кельменецької дитячої бібліотеки організовують презентації книг, виставки літератури та пропонують розширити свій кругозір різноманітними добірками цікавої інформації. З нагоди цього свята  пропонуємо своїм читачам зануритися в неповторний світ письменницької творчості українських авторів, переглянути книжкову виставку «Сучасні українські письменники – дітям» та вибрати книгу до своїх вподобань.













Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...