пʼятниця, 3 березня 2023 р.

 

                                      Щасливий дар – творити для дітей

 

     Немає, напевно, в Україні дитини, котра б не знала віршів, оповідань та казок Наталі Забіли. Чимало поколінь із захватом читають її яскраві, захоплюючі твори, з любов’ю, незмінною цікавістю сприймають її творчість.

     Що найбільше приваблює у творах Наталі Забіли? Вони захоплюють цікавими пригодами, зачаровують фантазією,та найголовніше – вони випромінюють материнську любов. Письменниця розмовляє з маленькими читачами мовою матері, щоб діти росли вихованими, розумними, чесними, мужніми, щоб читаючи її вірші, більше пізнавали, частіше посміхалися.

 Напередодні святкування 120-ї річни ці від дня народження письменниці провідний бібліотекар Кельменецької дитячої бібліотеки Роза Борденюк завітала в 2-Б клас Кельменецького ліцею-опорного закладу(класний керівник Наталя Квасна), щоб провести літературне знайомство «Щасливий дар – творити для дітей» та познайомила дітей з цікавими книгами письменниці представленими на книжковій виставці.  Розповідь бібліотекаря діти доповнили читанням віршів Наталі Забіли.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...