понеділок, 27 березня 2023 р.

 

                          Книжковий дім чекає друзів

Юні книголюбчики! 27 березня в Кельменецькій дитячій бібліотеці стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання під гаслом «Книжковий дім чекає друзів». Впродовж тижня в бібліотеці відбудуться різноманітні літературні акції, ігри, вікторини, знайомства з новими книгами, екскурсії по бібліотеці та цікаві зустрічі з друзями.

   Другий рік Тиждень дитячого читання в Україні проходить не в мирний час, але ми всі знаємо, що читання допомагає нам наближати нашу Перемогу, стати більш освіченими, а значить більш сильнішими та успішними.

   Тиждень розпочався з екскурсії до бібліотеки учнів 2-А класу Кельменецького ліцею-опорного закладу (класний керівник Наталя Андрущак). Бібліотекарі Майя Городецька та Роза Борденюк провели екскурсію бібліотекою, де маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «бібліотека», про цікаві книги та журнали, які є в книгозбірні, про правила поводження з книгою. Найцікавішим для дітей стала розважально-літературна програма – вікторини, загадки, розвиваючі ігри в ігротеці «Граймося та розвиваймося» та перегляд мультфільмів.

   Отже,Тиждень читання стартував яскраво і весело, закликаючи юних читачів до неймовірних пригод в бібліотеці.










Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...