пʼятниця, 10 березня 2023 р.

 


         Конкурс малюнка «Майбутнє планети у наших руках»

Кельменецька дитяча бібліотека та бібліотеки-філіали, які обслуговують дітей, беруть активну участь у конкурсах, які оголошують Чернівецька обласна бібліотека та Національна бібліотека України для дітей. Так наразі проходить другий Всеукраїнський екологічний конкурс дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках» у 3-х вікових категоріях:

  - дошкільнята та учні 1-4 класів;

  - учні 5-8 класів;

  - учні 9-11 класів

Конкурсні роботи готувалися за тематичними напрямами:

-  Вплив війни на природу України;

-  Наше майбутнє – чисте й доглянуте довкілля;

-  Скажемо «Ні» забрудненню Землі.

У конкурсі взяли участь 30 активних користувачів бібліотек, які підготували 35 малюнків формату А-3 з назвою за обраним тематичним напрямом, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, які за змістом і жанром відповідають темі та містять авторське бачення покращення екологічної ситуації в Україні.

Сьогодні у Кельменецькій дитячій бібліотеці відбувся перший відбірковий тур конкурсу на місцевому рівні. Журі оцінило роботи учасників конкурсу і визначило переможців, роботи яких надіслані до Чернівецької обласної бібліотеки для участі у другому турі на обласному рівні. Тож ми щиро вдячні нашим конкурсантам за творчість та бажаємо їм успіху.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...