середу, 30 вересня 2020 р.

 Бібліотек@ - сучасна, креативна, твоя!


Книжки – джерела світлих мрій,

Лиш взяти варто їх у руки.

Бібліотеки – храм святий

Книжок, духовності науки

                                      О.Афонін 



         30 вересня, у світлий день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, Україна святкує державне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

           Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

          Сьогодні бібліотеки впроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління.

            В цей чудовий  день, що налитий по вінця багатством осінніх кольорів, для бібліотечної родини Кельменеччини вже стало традицією  збиратися в центральній районній бібліотеці на урочистості з нагоди свого професійного свята. Цього року карантин вніс свої корективи в його проведення, ми не скасували заплановане та організували онлайн зустріч на тему «Бібліотек@ – сучасна, креактивна, твоя!». Насамперед бібліотекарів щиро привітала директор Кельменецької РЦБС Ольга Твердохліб та розповіла про професійні надбання бібліотечної системи у 2020 році, а всі бібліотечні працівники мали можливість поділитися досвідом інноваційних форм роботи з користувачами в онлайн режимі.





          У кінці зустрічі Ольга Володимирівна запросила бібліотекарів, користувачів, друзів, партнерів до перегляду бібліопрем’єри «Бібліотека зберігає віру і мудрість, дарує любов і надію»


       Зі святом вас, дорогі друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...