вівторок, 1 вересня 2020 р.


«Книгу, як око своє бережіть,
Бо без книги  не можна прожить»
        Ось і промайнуло літо, і знову школярі готові до подорожі в країну знань. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий  шлях до пізнання, та до нових звершень. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

       Книга – перший помічник у навчанні, одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань. Як не можна жити без повітря, води та хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів’я є: «Хліб годує тіло, а книга - розум». Є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга.
     Щоб більше дізнатися про книгу, Кельменецька центральна районна бібліотека запрошує своїх користувачів переглянути відео презентацію «Книгу, як око своє бережіть, бо без книги  не можна прожить»
     До Дня Знань в Лукачанському філіалі презентовано книжково-ілюстративну виставку «Знання – це скарб, а книга – ключ до нього»
                         
         Шановні користувачі дорогі діти! Читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнати світ. Приходьте до нас, ми чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...