понеділок, 5 лютого 2024 р.

Цикл героїко-патріотичних альманахів

 


Україна  на лінії вогню:

Герої нашого часу



ПАЛАМАРЧУК ЄВГЕН  ВІКТОРОВИЧ



         Військовослужбовець  Євген Паламарчук  (1988р.н.) на псевдо «Борода» родом із села Новоселиця Кельменецької громади. До війни юнак був тренером всекраїнської програми «Молодіжний працівник» та членом «Асоціації молодіжних працівників України», працював спеціалістом відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради. Дізнавшись із чатів молодіжних організацій про вторгнення росіян на суверенні кордони нашої Батьківщини, а на роботі почувши про те, що в районі формується батальон ТрО, Євген не роздумуючи вступив в його ряди. Наразі воїн проходить службу на Харківщині в 107-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ. З січня 2024 року Євген Паламарчук – молодший лейтенант та командир піхотного взводу.

       Маючи активну життєву позицію, Борода демонструє її і в військовій службі, завжди намагається бути безпосереднім учасником життя не тільки свого взводу, а й усієї роти. Він – людина, яка постійно самоудосконалюється. Завжди готовий прийти на допомогу кожному військовослужбовцю, який цього потребує.

       Не забувають та цінують авторитетну думку Євгена і увесь молодіжний соціум області, запрошують до участі у різноманітних форумах. Військовослужбовець зауважує, що відчуває підтримку молоді і це мотивує його до більш відповідального несення служби та захисту суверенітету України, і дає усвідомлення правильності  його життєвого вибору.

       За значний особистий внесок у справу зміцнення бойової готовності підрозділу, старанність, розумну ініціативу, високу професійну майстерність, сумлінне виконання службових обов’язків та зразкову військову дисципліну   Євгена Вікторовича Паламарчука нагороджено грамотами з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня автомобіліста та дорожника України. А також військовослужбовець одержав Почесну грамоту Чернівецької обласної ради, за значний внесок у справі реалізації державної молодіжної політики, особисту мужність та відвагу, захист державного  суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня молоді в Україні.

       Дякуючи таким хлопцям як Євген, у нас ніколи не згасне впевненість у тому, що Україна переможе, а нові покоління розбудують нашу державу до повноправного члена Європейської сімї.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...