середу, 14 лютого 2024 р.


 

Кохання під час…війни





Перед коханням безсила навіть війна. З коханням можна пережити будь-що: травмування, полон, сотні кілометрів відстані, безсонні ночі… Воно з’являється попри всі негаразди, навіть війна не здатна забрати у людини здатність кохати.

З подіями в Україні багато сучасних українських письменників почали писати про силу кохання, яка допомагає здолати всі труднощі.


 До вашої уваги добірка книг про кохання під час війни.

У збірці Васіліси Трофимович, чарівної дівчини зі сталевим характером бійця, сплелися разом реальні події, документальні факти і справжні почуття. Почуття на лінію вогню, які увібрали і високу любов — до жінки, родини, країни, і зраду, і розпач, і тугу за загиблим щастям. Авторка провела понад півтора роки в АТО разом зі своїми героями.

Твір Гаськи Шиян «За спиною» про кохання 27-річної Марти та її хлопця Макса, який отримав повістку в армію. Марта намагається відповідати суспільним очікуванням і прийняти такий крок, але внутрішній конфлікт і образа за те, що він не залишився з нею, не дають їй спокою. Гострий внутрішній конфлікт, який намагається подолати головна героїня, спровокований переоцінкою цінностей і тілесністю, яку не завжди вдається приборкати. Як вона долає депресію? Які рішення приймає? І головне: куди її приводить намагання втечі? 

Книга «Я тебе…війна» складається з 25 реальних історій про силу почуттів, які допомагають боротися з темрявою. Авторки з командою шукають, записують і розповідають історії про кохання під час війни, про досвід сотні абсолютно різних пар: військових, волонтерів, рятувальників.

Війна показала всім нам, що по-справжньому цінними є не речі, а люди, які залишаються поруч, або яких ми зустрічаємо. Ідеї, за які не шкода вмерти. Несподіване кохання, що перетворює існування на сповнене щастям життя.

14 лютого День всіх закоханих. Вітаємо жителів громади зі святом!

КОХАЙТЕ і БУДЬТЕ КОХАНИМИ!

БАЖАЙТЕ і БУДЬТЕ БАЖАНИМИ!

МРІЙТЕ і НЕХАЙ ВАШІ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!

З ДНЕМ ЗАКОХАНИХ!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...