вівторок, 20 лютого 2024 р.

 

 Білі лебеді у небесах з перебитими крильми, 

запаливши тисячі сердець – ви свої не вберегли


Сьогодні, 20 лютого, ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. 10 років минуло з того часу, коли в Україні перемогли гідність і свобода. Це день увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості, завдяки яким, змінено хід історії України. Ця трагічна дата назавжди закарбована чорними літерами в українську історію, адже саме на 20 лютого 2014 року припав пік розстрілів Героїв Небесної Сотні Майдану …107 Героїв, котрі ціною власного життя вибороли свободу наступним поколінням. Вони є символом самовідданості, відваги та сили духу українського народу. Пам’ять про них ніколи не згасне в наших серцях.

Під час проведення мітингу-реквієму у малій залі центрального будинку народної творчості та дозвілля Кельменецькою центральною бібліотекою було розгорнуто виставку-пам’ять «Їм у віках судилося безсмертя».

У глибокій шанобі схиляємо голови перед подвигом тих, хто загинув. Запрошуємо до перегляду вахти пам’яті «Білі лебеді у небесах з перебитими крильми, запаливши тисячі сердець – ви свої не вберегли».

Вічна пам’ять Героям! Будьмо гідними їхнього подвигу. Бережімо Україну!



Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...