середу, 7 лютого 2024 р.


Сьогодні, 7 лютого 2024 року, у читальному залі Кельменецької центральної бібліотеки зібрались бібліотечні працівники громади на методично-аналітичний діалог «Результати організаційно-творчої діяльності за 2023 рік та визначення ключових позицій розвитку бібліотек на 2024 рік». 

Запрошений на семінар начальник відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради Василь Качан зосередив увагу на ролі бібліотек у житті громади, викликах та проблемах, які нині стоять перед книгозбірнями громади. А також Василь Георгійович вручив грамоти та дипломи бібліотекарям для передання їх юним користувачам, які брали участь у IV обласному онлайн-конкурсі малюнку «Ми проти насильства! Ми за любов і добробут!» у межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». 15 юних користувачів бібліотек одержали дипломи учасникам, а переможцями стали Ольга Лєкар, читачка Росошанівського філіалу, у номінації «Маленьке серце проти насильства» та Оксана Рябой у номінації «Креативність». Було зазначено, що участь у щорічних конкурсах дають змогу виявляти творчі здібності наших дітей та допомогти їм розвиватись у майбутньому.

 Далі бібліотекарям були надані консультації та практичні методичні поради щодо роботи у 2024 році, націлено їх на  активну участь у цілого ряду конкурсів та проектів, які будуть поводитись протягом  року.













Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...