вівторок, 14 лютого 2023 р.

 Книжкові історії кохання

Найромантичніше свято року, свято всіх закоханих – День Святого Валентина.

Яка ж історія цього свята, і звідки воно до нас прийшло?

     Існує легенда. У Стародавньому Римі імператор Клавдій ІІ планував завоювання нових земель, і змушував чоловіків залишати свої родини і йти на війну. Крім того, він забороняв священикам вінчати закоханих. Але один із них все-таки наважився порушити цей наказ і таємно продовжував допомагати з’єднувати закохані серця. Його звали Валентином. Коли імператор дізнався про це, він засудив священнослужителя до страти. Валентина стратили 14 лютого і з тих пір цей день вважається Днем Святого Валентина.

На абонементі Кельменецької центральної бібліотеки цього дня відбувся караван романтичних історій «Книжкові історії кохання». Читачі, котрі в цей день відвідали бібліотеку, розповідали про свої улюблені книги про кохання та свої особисті романтичні історії.


Всі ми знаємо, що на сторінках книг живуть неймовірні історії кохання. Саме ці твори ви зможете знайти на книжковій виставці «Вірую в любов, яка тримає світ».

Завітайте до бібліотеки та подаруйте собі відпочинок з романтичними історіями кохання!




Нехай це свято відчувається не лише сьогодні, а й щодня, а почуття любові та закоханості живе в серцях кожного протягом довгих років життя!

Даруйте кохання та отримуйте!

Цінуйте, бережіть і кохайте один одного!






Немає коментарів:

Дописати коментар

                        Писанка – візерунчаста молитва   На порозі – Великдень. Свято ясне, барвисте, мов вишиті рушники, тепле, мов пас...