четвер, 16 лютого 2023 р.

                              В єдності сила і міць України


Єднаймося, браття, корінням родин,

Щоб доля воскресла з руїни!

Бо ми – українці, і Бог в нас один,

Й одна, як життя, Україна!

                                 Віктор Підгурський




14 лютого 2022 року  на тлі загрози вторгнення росії в Україну Президент Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення в Україні 16 лютого Дня єднання. Молоде свято, але вкрай важливе.


Цей день є надзвичайно важливим для України, для згуртованості всього  українського народу, тому що Україна – це країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, мудрими, талановитими, працьовитими, сильними і стійкими  людьми, чарівними піснями, народними традиціями, не зважаючи на час, події  та  ситуації.  Ми – Українці, ми – єдині в єдності, ми – сила.

До Дня Єднання в Кельменецькій центральній бібліотеці відбувся патріотичний акцент «В єдності сила і міць України», під час якого юні користувачі дізналися про мету створення свята, яке символізує єдність українських земель, і підкреслює, що ми всі – це один народ, і ніякі рубежі не зможуть нас розділити. А продовженням даної теми була презентація книжково-ілюстративної  виставки  патріотичного спрямування «Україна – єдина Україна –це ми», на якій  представлена література,  що розкриває історію, державний устрій, символіку України, красу та неповторність краю.

Єднаймося, бо ми – УКРАЇНЦІ!

 В єднанні наша сила!!!

 Ми сильні, коли ми разом!

                                  Слава Україні та нашим захисникам!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...