середу, 8 лютого 2023 р.

 

Всесвітній мандрівник, фантаст, пророк і чарівник

    Сьогодні виповнюється 195 років від дня народження видатного письменника, мандрівника, винахідника, який передбачив багато винаходів майбутнього, і який своїми творами підкорює серця мрійників декількох поколінь, – Жуля Верна. Він вважається родоначальником наукової фантастики. Більшість фантастичних речей, про які він писав у своїх книгах, були пізніше винайдені або відкриті.

 Всю творчість Жуля Верна об’єднує одне – пристрасть до подорожей і пригод, яка залишилася з ним протягом усього його життя. Хто з нас не захоплювався його пригодницькими і науково-фантастичними романами, не мріяв побувати в інших краях, пролетіти над землею на повітряній кулі?

    Сьогодні, в день народження Жуля Верна, в Кельменецьку дитячу бібліотеку завітали учні 7-Г класу Кельменецького ліцею-опорного закладу (класний керівник Марина Власова) та здійснили незвичайні мандри у майбутнє разом з Жулем Верном і його книгами.

   А ви, любі читачі? Готові поринути у світ пригод Жуля Верна? Якщо готові – чекаємо на вас у бібліотеці.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...