вівторок, 14 лютого 2023 р.

 

                                          День Святого Валентина

14 лютого святкуємо світле та чарівне свято всіх закоханих – День Святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним. До відзначення найромантичнішого свята року долучились і працівники Кельменецької дитячої бібліотеки.

Любов – почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно до книги, до читання. В цей день свої почуття ми висловлюємо «валентинкою», яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» – це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаній у ній. В день святого Валентина бібліотекар Майя Городецька провела майстер-клас з виготовлення валентинок. Учасники заходу з любов’ю робили валентинки, весело, цікаво провели час та отримали величезне задоволення. Захід завершився приємним чаюванням у теплій приємній атмосфері.











Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...