пʼятниця, 13 січня 2023 р.

 

Молоде покоління української літератури: Анастасія Нікуліна

                           

      Анастасія Нікуліна – молода українська письменниця, лауреат конкурсу «Коронація слова» та член Львівського жіночого літературного клубу. Анастасія пише в різних жанрах та стилях – це і романи, і гостросоціальна проза, і підліткова література, і антиутопія, і жахи, і драма, і пригоди, і містика, і казки. На самому початку свого творчого шляху вона друкувалась під псевдонімом Іва Шон, але після успіху перших творів, почала видаватись під своїм ім'ям.

     Твори Нікуліної піднімають актуальні теми підліткового життя: закоханість, онлайн-спілкування, булінг, суїцид.

     Українська міфологія... Така ніжна, чарівна і, здається, недоторкана сучасними письменниками. Але це не про Анастасію Нікуліну і її неповторний роман-чар «Завірюха».

  Заради звичайної людської дівчини він порушив тисячолітні закони та пішов наперекір самим богам. Яр син давнього роду Завірюх, наділених могутньою силою. Та кожних чотири роки вони кидають власні домівки, щоб утекти від неминучої ненависті людей. А все тому, що через жорстоке прокляття втратили найголовніше: любов. Хто стане на бік світла, щоб протистояти пітьмі? Чи почують Великі молитви смертних? Часу обмаль. Адже темрява вже оселилася в душах людей та могутніх богів...                                                         

   Роман-чар, який залишає після себе ніжний медово-квітковий післясмак. Прочитаний на одному подиху, він точно залишиться в вашому серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...