понеділок, 23 січня 2023 р.

               

             Фантастичний світ Марини Дяченко

 

      23 січня особливий день для письменниці Марини Дяченко. Їй - 55.

     Марина Дяченко – це явище у сучасному світі фантастики та фентезі. Її творчість неможливо уявити без співавторства з Сергієм Дяченко. Разом вони написали 25 романів, десятки повістей та оповідань. Кожна їхня книга – це пастка для читача, потрапивши в яку він просто не може не відчувати емоційного співчуття героям.

    Світи Марини Дяченко сповнені незбагненних таємниць та нескінченних пригод і разом з тим запитань, відповіді на які ми шукаємо усе життя; емоції, які підкоряють собі; спогадів, які змушують знову і знову повертатись до себе.

   На презентацію прочитаних книг «Фантастичний світ Марини Дяченко» в Кельменецьку дитячу бібліотеку завітали юні любителі фантастики. Вони поділились своїми емоціями і враженнями про книги Марини Дяченко та запропонували своїм друзям поринути у фантастичні світи її книг. Прочитайте їх і ви. Ви будете зачаровані, навіть не сумнівайтесь.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...