четвер, 12 січня 2023 р.

 

                      Великий казкар з країни дитинства

 

А ви любили в дитинстві слухати казки про «Червону шапочку», «Попелюшку», «Кота в чоботях», «Сплячу красуню» і мандрувати країною казок разом з її героями?

Знайомство з казкою – це завжди свято. І сьогодні ми маємо чудову нагоду потрапити до цієї дивовижної країни казок. Саме 12 січня усі любителі казок – і великі, і малі,  вшановують пам’ять відомого французького письменника Шарля Перро, якому виповнюється 395 років від дня народження. Чарівні казки, написані понад три століття тому, лишаються улюбленим читанням дітвори на всіх континентах земної кулі. Вони вчать добру, чесності, справедливості, любові й працьовитості, утверджують розум і винахідливість, засуджують зло, пихатість і лінощі, висміюють самозакоханість і чванливість.

   Для наших маленьких книголюбів у дитячій бібліотеці створено книжково-ілюстративну виставку «Великий казкар з країни дитинства». Відкладіть сьогодні всі свої справи і завітайте до бібліотеки та прочитайте дітям гарну казку Шарля Перро.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...