вівторок, 7 листопада 2023 р.

                               

             Наша  планета –  долоня відкрита


          7 лиcтопада Кельменецька  центральна бібліотеки знову стала місцем зустрічі та спілкування для учасників центру громадського дозвілля (внутрішньо переміщені особи поважного віку які є мешканцями нашої громади), проєкту GFFO в Чернівецькій області, який імплементується Міжнародною організацією HelpAge International. Соціальний працівник Анна Карабчієвська провела пізнавальну лекцію і нейрон  заняття «Роль дерева в житті людини».


      Викликала інтерес у присутніх на заході слайд-презентація  «Цікаво про природу» підготовлена бібліотекарями про Національний природній парк «Хотинський». А також книжково-ілюстративна виставка «Наша планета –долоня відкрита», на якій презентовано видання про досить різноманітний і цікавий рослинний та тваринний світ.

                                              





     Учасники дійшли висновку що кожен з нас – це часточка всього живого на Землі, і саме від людини залежить, яку природу ми передамо у спадок своїм нащадкам. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...