середу, 29 листопада 2023 р.

          

           


           З 20 жовтня по 20 листопада тривав обласний онлайн-конкурс з промоції творчості Ольги Кобилянської «Ольга Кобилянська – людина з гарячим серцем і прекрасною душею» (до 160-річчя відомої української письменниці) з ініціативи КУ «Чернівецька обласна бібліотека для дітей», за участі Чернівецької обласної організації НСПУ, ГО «Об’єднання митців Буковини», Наукової бібліотеки ЧНУ ім. Ю. Федьковича, за сприяння Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації (ОВА).

Активну участь у цьому конкурсі взяли також читачі бібліотек Кельменецької громади. Відрадно, що багато з них отримали призові місця.

У номінації  «Цитуємо Кобилянську»:

-         серед читачів-дітей І місце здобули читачі Бузовицького філіалу Ірина Ткач та Ольга Перчук,

-         ІІ місце – Анна Паук, активна читачка Кельменецької дитячої бібліотеки;

-         серед фахівців І місце отримала  Ірина Дерев’янко – завідувачка Мошанецького філіалу.

У номінації «Літературне надбання гірської орлиці» ІІ місце отримали читачі Новоселицької бібліотеки-філіалу Каріна Ткачук, Мар’ян Король, Анастасія Паламарчук.

У номінації «Кобилянська: життя, творчість, спадок» І місце здобули читачки Івановецького філіалу Марія Марингос та Віолетта Сливчук.

У номінації «Промоція творчості О. Кобилянської серед читачів-дітей»  ІІІ місце отримали бібліотекар Івановецького філіалу Світлана Тимчик та завідувачка Нелиповецького філіалу Людмила Ясиновська.

Бажаємо переможцям здоров’я, нових перемог і мирних та щасливих днів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...