вівторок, 22 лютого 2022 р.

                                Увага! Нові книги

 Неабияке задоволення приносять нові книги, коли надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство.



Книжковий фонд Кельменецької центральної бібліотеки в рамках Програми поповнення бібліотечних фондів  від «Українського інституту книги» продовжує поповнюватись виданнями, які варто прочитати. 


Для того щоб поринути у цікаві та захоплюючі сюжети, ми підготували для наших користувачів виставку-рекомендацію «Увага! Нові книги», де представлені видання українських та зарубіжних письменників. Книги відрізняються жанрами, сюжетами, особливостями. Це твори, які нікого не залишать байдужими. Вони вражають, навчають, і підкорюють свого читача. Кожен відвідувач  зможе обрати для себе книжку на свій смак та інтерес.

Тож, шановні користувачі, чекаємо на вас в читальному залі нашої бібліотеки. Запитуйте ці книги та читайте із зацікавленістю!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...