понеділок, 14 лютого 2022 р.

 

                Книги, які розкажуть вам усе про любов

                                                   Любити…Значить дихати за двох,

                                                   Любити…Значить проростати цвітом,

                                                   Любити…Значить без слів,

                                                   Любити…Значить серцем відчувати.

                                                                                        Галина Британ

14 лютого – День святого Валентина, який ще іменують Днем усіх закоханих. Це одне з улюблених і довгоочікуваних свят. Щороку пари всього світу дарують один одному «валентинки» – особливі листівки з освідченням у коханні. Багато книг написано про любов. Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому  житті.

Кельменецька дитяча бібліотека підготувала добірку книг до Дня закоханих. Користувачі бібліотеки можуть познайомитися з книгами сучасних письменників про романтичні історії і перше кохання підлітків.



Він і Вона. Їхнім стосункам не завадить ніщо і ніколи, бо це закон всесвіту - життя має продовжуватися за будь-яких умов. Почуття на лінії вогню, які увібрали і високу любов, і зраду, і розпач, і тугу за загиблим щастям.




Життя Каті обступило її дивними подіями. Шукає стосунків із тими, кого краще не знати, зважується на те, з чим тяжко жити і що нелегко забути. І все-таки їй пощастило знайти шлях, на якому щирі друзі. І справжнє кохання.






На сторінках цієї книги переплелись дружба і перше кохання, вірність і перший поцілунок, дуель і перше побачення. Героїчні,  а часом і безглузді вчинки підказують Вітьку Горобцю шлях до серця Галі Козачок.



                                                       


Дуже буйно увірвалася їхня шістнадцята весна. Шістнадцята весна насилає закоханість, пізнавання чогось дивного в собі і відкриває жадану близкість. Ця весна вперто робить своє.

 




Перша любов закрадається   зненацька. Ще полохлива, але вже така бентежна й невгамовна. Комусь - довгоочікуваний дар, а комусь - джерело тривог. Вона якщо не на все життя, то на всю пам'ять.



                                                                          


Захопливі й сповнені теплого гумору книги про Бубу розповідають про відкриття світу дорослих, пошуки дружби, перше кохання, гіркоту поразок та маленькі й великі перемоги  над собою.



Герої книг живуть на сторінках книжок, які ми з задоволенням читаємо, дізнаючись про їхні неймовірні історії кохання. Приходьте до нас і пориньте у вражаючий світ кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...