понеділок, 14 лютого 2022 р.

                              14 лютого – День Святого Валентина

         Сьогодні відзначається найромантичніше свято в році, свято всіх закоханих, світле та чарівне, — день святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

І не залежно від віку всі божеволіють у приємній святковій метушні. Потрібно встигнути купити подарунок, приготувати вечерю і знайти красиву листівку, щоб привітати кохану людину.

Напевно хтось уже визначився із подарунком для коханої людини, хтось сумнівається із вибором, а хтось і не знає, з чого розпочати пошуки.



Читальний зал Кельменецької центральної бібліотеки пропонує переглянути тижневик «Молодий буковинець» «Найкращий подарунок – це враження», де зібрана добірка хороших та поганих подарунків до Дня Валентина, яка допоможе вам зорієнтуватися у виборі  для своєї  другої половинки.






«Сердечка, солодощі, квіти…» (громадсько-політична газета «Буковина») розповідає як широко відзначають День святого Валентина у багатьох країнах світу. Кохання не має меж, і не має кордонів, цього дня у всіх країнах світу витає пронизлива особлива атмосфера, яка так і спонукає відкрити серце тим, хто нам дорогий. 




День святого Валентина – це не лише свято квітів, листівок та подарунків. Це день для вияву трішки більшої уваги та любові тим людям, які перебувають поруч з вами. Для кожної людини цей день по-своєму особливий. Головне, щоб він був наповнений щирістю почуттів і теплом люблячих сердець.

                                       Будьте щасливі і взаємно закохані!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...