пʼятниця, 18 лютого 2022 р.

     


         З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. Вона є нашим постійним супутником, найкращим порадником у всіх життєвих ситуаціях. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

 



Кельменецька центральна бібліотека вже не перший рік проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу». У нашому селищі багато добрих і щедрих людей, які відгукнулись та подарували в бібліотеку свої особисті книги. Завдяки такій безкорисливості фонд бібліотеки поповнюється різноманітною літературою. 

   Дарують цілі зібрання творів, книги класиків і сучасних авторів.

  Дякуємо всім, хто долучився до акції. Впевнені, що подаровані вами книги стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки. 🤗



Цікаві та захоплюючі серії книг: «ІСТОРІЯ БЕЗ ЦЕНЗУРИ» та «ЛЕГЕНДАРНИЙ ПУАРО», подарувала нам жителька Кельменців, Марія Карапчієвська. Вона вважає, що хороша книга - це втіха і розрада, вихователь і вчитель.





Читайте! Нехай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б однієї сторінки з нової книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...