понеділок, 1 червня 2020 р.



           





Сьогодні день дитинства – гарне свято!          І мирне сонечко згори нам шле привіт.    Пісень і радості, та щастя так багато…      Цей гарний день святкує цілий світ!    

      

     
       
  Сьогодні, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято заснували в 1949 році в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок з однією метою-захистити малюків планети від насильства, голоду, неможливості отримання освіти, медобслуговування та інших бід. В Україні цей день відзначають вже 22 роки з часу підписання тодішнім президентом в 1998 році указу «Про день захисту дітей». У цей день варто вкотре нагадати, що саме ми, дорослі, відповідаємо за добробут та щастя своїх дітей, тому турбота про них і захист їхніх прав є нашим головним обов’язком.    
  Зазвичай батьки проводять цей день з дітьми, намагаються порадувати їх подарунками. Але в умовах адаптивного карантину святкові заходи будуть обмежені.
    Сьогодні прозвучать привітання на адресу кожної дитини, до них долучаємося і ми, працівники районної дитячої бібліотеки, які організували онлайн-акцію «Твій улюблений герой в книгах, малюнках, піснях та віршах». До акції долучилися діти-користувачі бібліотек-філіалів району та учні художньої школи-користувачі районної дитячої бібліотеки, які з задоволенням надали свої роботи. 




































     Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! 
                                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...