пʼятницю, 12 червня 2020 р.


                

   Газета «Благовіст» запрошує до знайомства



Повір  у себе: ти багато можеш,
Не опускай безсилої руки
І сам собі найкраще допоможеш –
Лиш тільки спробуй сам собе знайти







        Під час карантину мільйони людей отримали досвід повної або часткової ізоляції. Ми всі відчули бар’єри. Для більшості з нас це не назавжди. Але поруч є люди, які живуть в постійній ізоляції через стан здоров’я. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.
     Порадником, другом і захисником людей з обмеженими фізичними можливостями є газета «Благовіст», яку передплачує Кельменецька ЦРБ.
        У «Благовісті» ви знайдете не лише законодавчі, нормативні акти з питань соціального захисту людей з особливими потребами, а й коментарі до них. Газета бореться проти дискримінації інвалідів, відстоює їхні права на збереження пільг. У ній знайдете поради лікарів, кухарів, літературно-мистецькі сторінки, новини спорту.
       Час показав, що дуже часто люди з обмеженими фізичними можливостями можуть досягти навіть більшого, ніж зовсім здорові люди. Вони безмежні у своїх здібностях, талантах і прагненні до самовираження.
    Шановні користувачі, запрошуємо  Вас познайомитись з творчістю читачів газети «Благовіст»
                                                       Калинове слово




         Жителька села Росошани Марія Петрівна Федорюк, інвалід від народження, все своє життя присвятила вишивці і книгам, бо працювала бібліотекарем. Виростила двох чудових синів. Все своє горе і всю радість від життя вона переносила на вишивки. Кожна робота – це її життя, вишите однією лівою рукою.

      У Росошанівському філіалі неодноразово організовувалися персональні виставки Марії Петрівни «Можливості - обмежені, здібності – безмежні», адже майстриня і досі щораз з радістю заходить до бібліотеки на цікаве спілкування з односельцями.
      Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над не простою долею людей з вадами здоров’я і не забувати про те, що вони потребують допомоги і уваги. Будемо щирими, справедливими, милосердними до ближнього. Нехай наша щоденна турбота допомагає мужнім людям  забувати про труднощі, а їхні серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...