середу, 24 січня 2024 р.

 

                     Бібліотека – територія дитинства

 

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Саме про книгу йшла мова під час екскурсії в дитячу бібліотеку вихованців закладу дошкільної освіти № 1 (2 молодша група «Б», вихователь Альвіна Громик, помічник вихователя Наталя Гарабажій). Діти вперше завітали в чарівну оселю книги. Допитливі малята уважно слухали розповідь провідного бібліотекаря Марії Таран про бібліотеку та її «жителів» – книжки, познайомились з дитячими журналами, які отримує бібліотека. Діти дізнались, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги.

Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась. Відтепер наші зустрічі стануть традиційними.














Ми вдячні батькам та вихователям, які супроводжували дітей до бібліотеки. На згадку про цікаву зустріч вдячні відвідувачі подарували бібліотеці гарну книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...