четвер, 11 січня 2024 р.


                                        Всесвітній день «дякую»

Ми кожного дня говоримо один одному «дякую», і важливо пам’ятати, що справжня вдячність – лише та, що йде від чистого серця. Сьогодні, 11 січня, відзначають найввічливіший день у році – Всесвітній день «Дякую». Нехай це слово завжди звучатиме навіть, здавалося б, за кожну дрібницю. "Дякую" гріє душу, тішить серце і просто піднімає настрій. Сказати його зовсім нескладно, але стільки емоцій воно висловлює.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати нашим захисникам та захисницям за їхню мужність, сміливість, самовідданість, за кожен новий день, за те, що робите наше життя кращим і теплішим. За те, що захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну. Подякувати волонтерам і медикам за їхню роботу. Подякувати всім українцям за їхнє терпіння. 

У Міжнародний день «Дякую» бажаємо всім не скупитися своєю ввічливістю і вдячністю, не забувати про просте і важливе «дякую», бути уважними один до одного, намагатися допомогти словом і ділом! Цінуйте людей, які щирі з вами!



Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...