вівторок, 30 травня 2023 р.

 

Життя в морських глибинах

 

Наша планета не припиняє дивувати, кожен її куточок унікальний і прекрасний. А чи знаєте ви, що 94% життя на Землі зосереджено у воді?

Підводний світ – це царство тисяч і тисяч великих і маленьких тварин, які мільйони років живуть в морях і океанах.

Щоб поринути в казковий світ моря, дізнатися про його дивовижних мешканців, «спуститись» у підводний світ, побачити гори на дні океану, зустрітися з екзотичними рибами, побувати у заростях коралів і роздивитись мешканців похмурих морських безодень, завітали читачі-учні 3-Б класу (керівник Ольга Голяк) на годину розгаданих та нерозгаданих таємниць «Життя в морських глибинах».

Діти з цікавістю ознайомилися з книгами, представленими на книжковій виставці «Таємниці морських глибин», переглянули відеофільм «Життя моря» і познайомилися з мешканцями підводного царства: губками і коралами, морськими зірками і медузами, молюсками і ракоподібними, гігантами моря – китами і акулами, дельфінами і скатами, з вигадливими химерами і незвичайними рибами.

А завітавши в ігротеку «Граймося і розвиваймося», діти весело та цікаво провели час.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...