вівторок, 9 травня 2023 р.

                                                

                                                Світ. Європа. Україна

 

       Ми, українці, живемо в самому серці Європи і давно відчуваємо себе її часткою. Україна свідомо обрала свій шлях у Європейську спільноту і своє майбутнє бачить в сім’ї європейських країн.

Раніше День Європи ми щороку відзначали в третю суботу травня, але нещодавно Президент України підписав указ, згідно з яким Україна це свято буде відзначати саме 9 травня.

До Дня Європи у дитячій бібліотеці організовано книжково-ілюстративну виставку «Європа багатолика, близька і велика». Юні користувачі з представлених книг дізнались багато цікавого про Європу – дивовижний континент з багатою історією, а також здійснили віртуальну подорож столицями європейських країн і перевірили свої знання про європейські країни, їхні звичаї, побут та культуру з книгою «Європа – гра».

День Європи – це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за порогом України, вона починається в серці кожного українця.

  

  




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...