неділя, 14 травня 2023 р.

 


Усе бере від Матері початок

Мама – перше слово, яке ми вимовляємо в житті.  Тільки у мами найласкавіші руки, найніжніша посмішка і саме любляче серце. Найсвітліше почуття в світі то є материнська любов. Мама  це найдорожча людина у нашому житті, вона може замінити всіх, але ніхто нам не замінить мами.

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. У цьому році це свято припадає на 14 травня.


На абонементі Кельменецької центральної бібліотеки розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Усе бере від Матері початок» та  проведено літературні читання «Дякую я Богові за МАМУ», під час яких користувачі дізналися про історію свята Дня матері. А також зачитували уривки прози та зворушливі вірші про маму.

Вітаємо всіх мам на світі з цим прекрасним святом! Бажаємо, щоб кожна мати почула сьогодні слова подяки. Нехай серце кожної з вас буде зігріте ніжністю рідних дітей і нехай ваші материнські серця не знають смутку! Міцного вам здоров’я та довгих років життя, любі наші мами!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...