пʼятниця, 23 грудня 2022 р.

                     В’ячеслав  Чорновіл: дух, що тіло рве до бою

 

В’ячеслав Чорновіл – це уособлення незламного духу. Попри складні обставини його життя він не зрадив тому, що було для нього по-справжньому важливе.

До 85-річчя від Дня народження видатного провідника українського національно-демократичного визвольного руху, Героя України, журналіста, ініціатора проголошення Декларації про державний суверенітет України та Акту проголошення Незалежності В’ячеслава Чорновола в читальному залі було проведено історичний портрет «В’ячеслав Чорновіл: дух, що тіло рве до бою».

Молодь  відкрила  для себе нові факти про життєвий шлях та громадсько-політичну діяльність великого сина України. Він жив тим, у що вірив. І дай нам Боже навчитися цьому у нього. Жити тими високими ідеалами, тою високою метою, до якої варто стреміти. Це приклад для молодих людей. Бо саме в молодості формуються справжні високі ідеали. І дай Боже, щоб світла пам'ять цього Великого Українця завжди жила в наших серцях і надихала до великих звершень.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...