пʼятниця, 16 грудня 2022 р.

Національний тиждень читання від Українського  інституту книги, який  проходить з 12 по 19 грудня під хештегами

#ЗачитанеДоДірок і #тижденьчитання

Що ми згадуємо, коли нас запитують про українську кухню — борщ, вареники, сало? І врешті-решт виснаження під час приготування.


Для того, щоб був настрій поратись на кухні, вам допоможе книга Євгена Клопотенка «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати». Автор знайомить не лише з добіркою смачнющих рецептів, випробуваних практикою, але й з філософією подачі страв.

Сніданки, обіди, вечері стануть не буденною необхідністю, а насолодою.






Читачка нашої бібліотеки Кравчук Світлана мала змогу переглянути дану книгу і приготувати страву по рецепту автора та пригостити працівників бібліотеки.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...