четвер, 15 грудня 2022 р.

    

      15 грудня 2022 року бібліотечні працівники  КУ  «Кельменецька публічна бібліотека» зібрались у читальному залі центральної бібліотеки на дискусійну трибуну фахівців «Маркетингова, рекламна та проектна діяльність як умова розширення можливостей сучасних бібліотек».

     Директор КПБ Ольга Твердохліб вела мову про те, що бібліотеки насамперед повинні залишатись соціально-комунікативними та інформаційними центрами громад і важливим напрямком їхньої роботи повинна стати проектна діяльність. Саме участь та перемоги  в різноманітних проектах дасть можливість бібліотекам забезпечити населенню доступ до якісних культурних послуг, які будуть привабливими і зручними як для жителів громади, так  і для внутрішньо перемішених осіб. Бібліотеки зберуть в одному місці дорослих, дітей, молодь, людей старшого покоління, аби всі охочі могли навчатися нового та вільно спілкуватися.

     Професійне спілкування дало можливість бібліотечним працівникам дізнатись  також про особливості планування роботи на 2023 рік та звітності за 2022 рік, були дані поради та рекомендації щодо роботи бібліотек в умовах воєнного часу.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...