четвер, 28 жовтня 2021 р.

                           У війні палала рідна Україна

       

        Нам не забути днів війни…

        У нашій пам`яті вони.

        І ті герої незабутні,

        Що з нами йдуть в віки майбутні…



28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від нацистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.


У рамках відзначення 77-ї річниці визволення України від нацистських загарбників у Кельменецькій централізованій бібліотеці користувачам було запропоновано перегляд фільму «Україна в вогні» Олександра Довженка. У стрічці показано незламність і непохитність українського народу, героїзм та патріотизм героїв у Другій Світовій війні.




Також у читальному залі протягом тижня відвідувачі мали змогу познайомитися із літературою  даної тематики на книжково-ілюстративній виставці «З тобою, рідна Україно, іду дорогами війни». 



В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності усім ветеранам та учасникам Другої світової війни. Складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали боронити Україну, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

                          Бажаємо всім здоров’я, добра та мирного неба.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...