пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

 

Бібліотеко, храме мій, високий!

 

Вже вересень відходить від причалу,

На крилах літо понесли лелеки.

А в нас сьогодні професійне свято,

У нас - працівників бібліотеки.

 

Наприкінці вересня чаклунка осінь дарує нам золото падолисту, різнобарв’я жоржин і неповторні свята Віри, Надії, Любові, Софії та Всеукраїнський день бібліотек.

30 вересня бібліотечна родина Кельменеччини разом зі своїми друзями, шанувальниками, гостями зібралися в читальному залі центральної бібліотеки з нагоди свого професійного свята. В цей день теплі слова  вітань звучали від начальника відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради Василя Качана, спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради Ірини Керстенюк, директора КУ «Кельменецька публічна бібліотека» Ольги Твердохліб

 Кожен з них у своєму виступі підкреслив, що бібліотека – це культурний та освітній оазис, і навіть у час інформаційних технологій саме паперові книги залишаються чимось особливим. Адже жодні гаджети не замінять шерхоту та п’янкого аромату сторінок.

Під час святкування було продемонстровано відео презентацію «Цей дивний світ – бібліотека», яка ознайомила присутніх з цікавим сьогоденням із життям бібліотек Кельменеччини у 2021 році.








Після закінчення урочистої частини бібліотекарі здійснили фахову подорож до Росошанівського та Новоселицького філіалів, на базі яких було проведено творчу лабораторію «Бібліотека і молодь: відкритий простір інформації культури та читання»

 










Нехай бібліотеки й надалі будуть вірними друзями для всіх нас.

                                                 Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...