середа, 27 жовтня 2021 р.


 

Презентація книги Володимира Василіки

«Мелодія душі і серця»




«Мелодії душі і серця» збірку пісень під такою назвою   26 жовтня 2021 року було презентовано у народному домі  с. Дністрівка.

Автор – Володимир  Василіка – вчитель Дністрівського НВК, який вже багато років пише музику і створює пісні для дітей та дорослих. Це вже друга збірка в доробку композитора.

У збірку ввійшли  два розділи. Перший «З Україною в серці» включає 8 пісень про Батьківщину, рідну Дністрівку, природну красу та сімейні обереги, і звісно ж про вчителя. Другий має назву «Співають діти», до якого увійшло 11 мелодійних дитячих пісень про свята та красу кожної пори року, про мамині колискові та настанови.

Рецензентом збірки стала колишній методист районного методичного кабінету відділу освіти Кельменецької райдержадміністрації вчителів естетичного циклу Євгенія Яцишена.

Під час презентації звучали пісні із збірки у виконанні  автора, жіночого вокального ансамблю «Наддністряночка» та дитячого ансамблю «Калинонька».

Ведучою свята була Ольга Твердохліб, директор КУ «Кельменецька публічна бібліотека». Володимир Василіка подарував збірки, які найближчим часом будуть у кожній бібліотеці Кельменецької громади.


  Вітаємо автора з презентацією та бажаємо, щоб натхненна муза завжди крокувала поруч.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...