середа, 26 травня 2021 р.

       «Бібліотека – центр громади: сучасне бачення якісного обслуговування» за такою темою у Кельменецькій центральні бібліотеці було проведено годину професійного спілкування.  На захід були запрошені  заступник селищного голови з питань роботи виконавчих органів ради Микола Довгань та начальник відділу освіти, культури та спорту Кельменецької селищної ради  Василь Качан.  У формі діалогу було розглянуто ряд питань щодо роботи бібліотек в період реорганізації та утворення територіальних громад. Микола Олександрович та Василь Георгійович запевнили бібліотечних працівників,  що всі їхні питання будуть поступово вирішуватись, адже ми всі почали працювати у новому форматі.  

    Працівникам філіалів були надані фахові консультації щодо організації заходів по відзначенню ювілейних  та пам’ятних дат дат. Адже цього року на державному рівні святкуватимуться 25-річниця прийняття Конституції України та  30-річчя Незалежності України. Бібліотеки планують провести цикл заходів національно-патріотичного характеру.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...