середа, 15 грудня 2021 р.

       

                       Історії порятунку

Маленькі котолюби, а чи готові ви поринути у світ пригод зі своїми улюбленцями? Якщо так, то ці книги, які надійшли в Кельменецьку дитячу бібліотеку вам точно прийдуть до вподоби.

Кішки та котики здавна привертають увагу і часто є персонажами казок та оповідань для дітей.

Красиві та вправні, розумні й кмітливі вони захоплюють і чарують малюків та їх батьків, а чарівники – автори не втомлюються вигадувати історії про пригоди пухнастиків.

Колись давно люди приручили котів для своїх практичних потреб – ловити мишей. Та згодом коти стали більше «друзями», аніж помічниками. Ці тварини потрібні нам для емоцій, спілкування і навіть як порятунок від самотності. Але буває, що люди зраджують своїх чотирилапих друзів, тоді тварини опиняються на вулиці, самотні без господаря і чекають на допомогу.

Ці книги, які написала англійська письменниця Люсі Деніелс «Котик-безхатько» та «Котячі пустощі» про покинутих котів, їхні пригоди та пошуки нових господарів.

На вас чекають неймовірні пригоди – приєднуйтесь до читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...