вівторок, 21 грудня 2021 р.


                        Сексуальне виховання дітей 

Настає час, коли дитина починає цікавитися своїм тілом і ставити «незручні» для батьків питання. А коли батькам не вистачає сміливості або компетенції, щоб відповісти на непрості питання своїх дітей, на допомогу прийдуть книги, отримані Кельменецькою дитячою бібліотекою від Українського інституту книги.

Яскраві, позитивні, дуже естетичні, написані з гумором – їх вибір досить великий, які підійдуть дітям від 2 до 10 років.

У цьому віці книги краще читати разом з батьками, щоб мати можливість відразу обговорити прочитане. Це не тільки корисно, але й цікаво! Говорити з дітьми про їхні тіло, інтимність, здоров’я дуже важливо. Це формує довірчі відносини в безпечній формі й допомагає дитині задовільнити свою природну цікавість.

Шановні батьки! Завітайте в дитячу бібліотеку та перегляньте спеціально адаптовані книги для дітей, підкріплені науковими фактами, розроблені у співпраці з лікарями, які обережно познайомлять ваших малюків з цією темою.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...