пʼятниця, 19 листопада 2021 р.

 

                 У революції гідності доля народу


         Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і революція 2013 року, яка отримала назву Революції Гідності. Це був надзвичайно складний іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, своє прагнення до свободи, свою гідність.

З метою вшанування цих днів та утвердження в Україні ідеалів свободи та демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні в Кельменецькій дитячій бібліотеці було проведено годину історії "У революції гідності доля народу" та оформлено книжково-ілюстративну виставку "Майдан - дорога до свободи".

Війна робить страшні речі, війна вбиває людей, але попри все український народ гідно стоїть на варті своєї держави. Саме для того, щоб берегти пам’ять про Майдан, нам слід завжди пам’ятати ті події та ставитися з повагою до героїв Революції Гідності.

 

 
                                



Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...