середа, 3 листопада 2021 р.

                              Я не степом ходжу, я ходжу по аптеці…

Лікарські  рослини – найбільше диво природи, царство краси і наше цілюще багатство. Людина – дитя природи. І природа, як дбайлива мати, забезпечила людей їжею, водою, одягом, ліками. Лікувальні властивості рослин відомі людям із сивої давнини. Ми повинні не лише знати лікарські рослини, а й уміти їх використовувати.

Дізнатися більше про чудодійні властивості рослин та методи лікування травами допоміг екскурс у світ лікарських рослин «Шукайте лікаря в природі», який для своїх користувачів провели працівники Кельменецької дитячої бібліотеки.

Під час екскурсу, демонструючи користувачам книги книжково-ілюстративної  виставки «Сад лікарських рослин», бібліотекарі звернули увагу на те, що люди при недугах все частіше звертаються до «зеленої аптеки» і запропоновані книги допоможуть розширити знання про лікарські рослини, їх значення для людини, цілющі властивості та методи лікування.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...