понеділок, 12 квітня 2021 р.

 

Життя людини починається з мрії

12  квітня відзначають Міжнародний  день польоту людини, прийнятого у 2011 році Генеральною Асамблеєю ООН і присвяченого 50-й річниці першого польоту в космос. У 1997 році Указом президента України було засновано День працівників ракетно-космічної галузі.

Хто з нас у дитинстві не мріяв бути космонавтом, не дивився на небо, на яскраві зорі, не мріяв про далекі планети? Хто мріє стати причетним до авіації,  здійснити свій фантазійний політ – не треба відкладати мрії на потім. Завітайте у Кельменецьку дитячу бібліотеку – прочитайте книгу Ігоря Панасова про історію хлопчика з буковинського села, який завдяки наполегливості і сміливості виріс в першого космонавта в історії України. Цей політ зробив його символом української космонавтики у всьому світі і одним з головних героїв у історії нашої країни.


  


Книга Ігоря Панасова «Леонід Каденюк» надійшла в бібліотеку в дарунок від Українського інституту книги.








Читайте, учіться, беріть приклад і ваші маленькі мрії, які надихають не зупинятися і вірити, що все можливо, обов’язково здійсняться.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...