понеділок, 15 лютого 2021 р.

 

                   А в пам'яті живе Афганістан


     15 лютого Україна віддає шану мужності та героїзму воїнам-афганцям і їхнім побратимам, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу, усім, хто брав участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

     З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних часів афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

     До 32-ої річниці  виведення  військ з Афганістану  в  Кельменецькій центральній бібліотеці розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Афганістан: подвиг, пам'ять, життя» та презентовано відео «Ти вічний біль Афганістан. Ти наш неспокій».




    Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув.                                                                Ми вклоняємося подвигу тих, хто вижив, вистояв наперекір усім смертям. 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...