четвер, 3 жовтня 2019 р.


Життя прожите не дарма

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Тож  не випадково на початку жовтня в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Бібліотеки району для цієї категорії користувачів провели ряд заходів морально-етичного спрямування.
Бібліотечна гостина «Людей я буду любити, добро і милосердя я буду чинити» була організована завідувачем Вовчинецького  філіалу Биховською Яною для Владян Катерини Миколаївни гарної матері, бабусі, господині, яка багато років пропрацювала в сфері торгівлі та нагороджена медаллю «Ветеран праці»









Завідувач Козирянського філіалу разом з юними користувачами бібліотеки відвідала колег Саїнчук Марію Іванівну та Боднарюк  Савіну Василівну, які все своє життя присвятили бібліотечній справі, а нині на заслуженому відпочинку. Їх привітали також із Всеукраїнським днем бібліотек, який відзначався 30 вересня.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...