четвер, 24 жовтня 2019 р.

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломств, зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує ті далекі події, які торкнулися практично всіх. Не можна висловити те, що відчували наші дідусі і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Важко висловити, але ми і не маємо права забути. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ніхто не забутий! Ніщо не забуто!». Будемо пам’ятати!         
У нашому календарі є немало дат, які нагадують про ті далекі роки. Одна з них 28 жовтня день визволення України від фашистських загарбників. До вшанування цього дня працівниками Кельменецької районної дитячої бібліотеки Марією Таран та Розою Борденюк спільно з учнями 7-А класу Кельменецького ліцею-опорного закладу (класний керівник Наталя Караван) було проведено годину пам’яті «А пам’ять священна…». Діти уважно слухали розповідь бібліотекарів, переглянули відеоролик про визволення України від німецьких загарбників, ознайомились з літературою, представленою на книжковій виставці «Шляхами подвигу і слави». Ми щиро віримо, що нове покоління українців буде з повагою ставитися до таких важливих історичних подій, звертатися до друкованих джерел і розширювати коло своїх інтересів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...