понеділок, 5 червня 2023 р.

                                                      Квіти – душа  Землі

       Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища.

        Світ навколо нас прекрасний, дивний, і ми – часточка цього незвичайного світу. І щораз відкриваємо для себе щось нове. Дивуємося і захоплюємося.  Хіба це не чудо – розмаїтність форм і незвичайна палітра фарб нашої природи? Й одне з дивовижних творінь природи – це квіти. Саме квітам і був присвячений еко- репортаж «Квіти – душа Землі», проведений в читальному залі Кельменецької центральної бібліотеки. Учасники заходу розповідали про свої улюблені квіти та розмірковували, що ж потрібно зробити корисного, щоб квіти і природа навколо радувала нас.

       На виставці-композиції «Зелений дивосвіт природи» був справжній квітковий рай, адже її прикрашали ніжні, багатобарвні, пишні і такі до запаморочення пахучі квіти Божественної краси. 




А про вирощування квітів та про особливе місце маленьких «муз» у творчості письменників можна було дізнатися, поринувши у чарівний світ літератури.



      


       Тож читайте, пізнавайте, даруйте і вирощуйте квіти, вони роблять наше життя щасливішим!







🌹🌷💮 Квіткового всім настрою!💮💐🌺


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...