пʼятниця, 9 червня 2023 р.

 

                           Добре тому жити, хто вміє дружити


   

 Напевно, у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Дружба – це великий дар, а справжній вірний друг – справді скарб. Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу.

    Сьогодні, 9 червня, відзначається прекрасне свято – День друзів. Дружня розмова «Добре тому жити, хто вміє дружити», яка була проведена з постійними користувачами дитячої бібліотеки, навчила дітей цінувати вірність і опору своїх друзів. Діти розповіли про своїх друзів, що вони пізнаються не тільки в біді, а і в радості, і в щасливі хвилини. Друзі стають частинкою життя, майже родиною, а це багато значить. А ще дружба потрібна для єднання людей у всьому світі.

    В День друзів ми щиро вітаємо всіх наших читачів – друзів бібліотеки. Всім МИРУ, ДОБРА, ПЕРЕМОГИ і нехай вірні друзі завжди прийдуть на допомогу та підтримають.  А ще День друзів це чудова нагода привітати людей, важливих у вашому житті, та висловити їм свою вдячність та підтримку.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...