четвер, 3 листопада 2022 р.

 

            Творчість крізь призму  душі та серця

 

  Ірен Роздобудько – одна з найпопулярніших сучасних українських письменниць, журналістка, сценаристка, ілюстраторка, їй сьогодні – 60. Вона лауреат багатьох конкурсів і премій. Творчий доробок письменниці складають дві поетичні збірки, десятки детективів, психологічних драм та книг для дітей. Серед найбільш яскравих її успіхів можна назвати отримання перших премій на всеукраїнських конкурсах «Коронація слова», «Золотий письменник України» та конкурсі імені князя Юрія Долгорукого, а також перемога в Міжнародному конкурсі дитячої літератури «Портал».

   Саме Ірен написала історії з життя п’яти маленьких героїв – Паскаля, Моцарта, Андерсена, Білокур, Чапліна. В основі розповідей лежать факти з дитинства геніальних особистостей. А талантом письменниці вони перетворені в мистецький твір.

   «Я люблю своїх читачів, – заявляє письменниця. – Коли я пишу, я знаю, хто буде читати цей текст і стараюся для читача – кожного окремо».

   У фонді Кельменецької дитячої бібліотеки є багато книг Ірен Роздобудько. Якщо вас цікавить життя та творчість письменниці, завітайте до дитячої бібліотеки та почитайте книги: «Арсен», «Прилетіла ластівочка», «Мандрівки без сенсу і моралі», «Підкидьок», як це робить наша читачка Софія Ус.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  З тобою роде мій орлиний, іду дорогами війни 8 травня, в День пам’яті та перемоги  над нацизмом   у Другій світовій війні, Україна і світ ...