четвер, 27 січня 2022 р.

                             Творець країни Задзеркалля

 Що найбільше подобається дітлахам? Авжеж, звичайно, пригоди!

                                                                                                       

Саме автору пригодницьких книг, Льюісу Керроллу, який створив казковий світ, де не було ніяких обмежень для вільного польоту фантазій, де можна було вигадувати казна-що, сьогодні виповнюється 190 років від дня народження. Він серйозний математик і педант з одного боку і фантазер та кращий друг дітей – з іншого.

Англійці кажуть: «Якщо ви не знаєте Алісу й Чеширського Кота, Капелюшника й Шаленого Зайця, ви нічого не знаєте про Англію». Це герої відомих казок Льюіса Керролла «Аліса в країні див» та «Аліса в задзеркаллі», що є перлиною англійської дитячої літератури.

Чудовий світ письменника зачаровує дорослих і дітей. Книги про Алісу читають у всьому світі. Ця книга сповнена чарівництвом і дивами – саме тим, чого нам так не вистачає у житті. Надзвичайно цікава та мудра казка з силою-силенною кумедних нісенітниць дуже подобається нашій постійній читачці Ксенії Дмитрюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Читаючи – мандруємо Європою 9 травня  Україна разом з країнами  Євросоюзу відзначає День Європи . Відзначення Дня Європи в нашій державі ...